Gemeente Gooise Meren Piketdienst Digitale Formulieren

Een Digitale Transformatie voor Gemeente Gooise Meren met MoreApp

Ontdek hoe Gemeente Gooise Meren de digitale formulieren van MoreApp inzet voor een ware revolutie in werkprocessen, zoals bijvoorbeeld in piketmeldingen. Lees in deze case study verder over de digitale transformatie van de gemeente en de keuze voor een duurzame toekomst.

Vanuit zijn rol als contractmanager is Michel Veenstra betrokken bij het digitaliseren van diverse processen binnen team BORG, Beheer Openbare Ruimten en Gebouwen. Zoals de realisatie en de aanschaf van software, met als doel: datagedreven werken. Michel heeft in MoreApp de oplossing gevonden die de efficiëntie van werkzaamheden verhoogt, en voor meer overzicht in belangrijke documenten zorgt.

Gebruiksvriendelijke Digitale Formulieren voor Allerlei Doelen

Gemeenten staan vaak terughoudend tegenover digitalisering vanwege complexe protocollen, maar Michel omarmt de digitale revolutie. Wat begon als een digitale oplossing voor werkplekinspecties, groeide uit tot een allesomvattende tool die maar liefst 2 minuten tijdswinst oplevert per formulier. Zo worden de digitale formulieren nu ook ingezet voor handboeken en urenregistratie. Deze winter wordt er voor het eerst met uitrukformulieren gewerkt tijdens gladheidsbestrijding. Teamleiders sturen nu Taken naar buitendienstmedewerkers, waarna Michel analyses uit kan voeren op onderdelen van de inzet zoals mankracht, tijd, en materialen.

Dankzij de ideeën van Michel, op basis van feedback van collega’s, blijven de formulieren gebruiksvriendelijk en vernieuwend. Een voorbeeld is het selecteren van de optie ‘Onthoud de laatste keuze’, wat de tijd voor handmatige invoer aanzienlijk vermindert.

"MoreApp biedt niet alleen meer inzicht in werkzaamheden en belangrijke gegevens, maar zorgt er ook voor dat alles op precieze wijze gelogd wordt. Dit komt van pas, bijvoorbeeld bij de analyse van de gladheidsbestrijding.”

Michel Veenstra

Gemeente Gooise Meren

Meer Transparantie door Digitale Formulieren voor Piketdiensten

Het belangrijkste digitale formulier is het formulier voor piketmeldingen. Tijdens een piketdienst staan medewerkers dag en nacht paraat om direct in actie te komen zodra er een melding binnenkomt van schade aan gemeentelijke eigendommen.

Voorheen ontbrak transparantie bij schademeldingen. Het piketformulier bevat nu de vraag of de schade is gemeld bij de NODR, die gemotoriseerde verkeersschade behandelt voor de Gemeente Gooise Meren. Hierbij valt te denken aan schade aan lantaarnpalen, bushokjes en bermen. Hij streeft ernaar via de piketmeldingen meer inzicht te krijgen in NODR-schadevergoedingen, dat al dankzij MoreApp.

Digitale piketmeldingen zorgen voor meer samenhang in het werk, en bieden ook inzichten in bijvoorbeeld onterechte piketmeldingen verkrijgt Michel uit het Excel bestand dat vanuit de data van MoreApp wordt gegenereerd, waarbij bijna eenderde van de meldingen onbedoeld blijkt te zijn. Nu onderneemt hij stappen om deze hoeveelheid terug te dringen.

Een Duurzamere en Circulaire Toekomst Dankzij een App

Gemeente Gooise Meren heeft niet alleen haar werkprocessen geoptimaliseerd, maar is ook een pad ingeslagen naar een duurzamere en circulaire toekomst. De samenwerking tussen MoreApp en Tree-Nation sluit hier mooi bij aan. Zo heeft de Gemeente Gooise Meren via MoreApp al 1380 bomen geplant, wat inzichtelijk is via het Platform. Welke voordelen levert MoreApp de Gemeente Gooise Meren nog meer op?

  • Meer transparantie in werkzaamheden
  • Geen losse formulieren meer
  • Eliminatie van verouderde documenten
  • Terugdringen van onnodige tijdsbesteding voor collega’s

"Voor mij is de tijdbesparingmet MoreApp-formulieren het grootste voordeel.We missen zelden meldingen, omdat ze niet eerst op papier hoeven te worden ingevoerd en vervolgens in de computer. Met MoreApp voer je alles in real-time in en kun je direct verder."

Michel Veenstra

Gemeente Gooise Meren

Waarom Hebben Gemeenten Baat bij MoreApp?

Met MoreApp maak je eenvoudig digitale formulieren, variërend van werplekinspecties tot opleverformulieren. Vergemakkelijk het leven van je gebruikers tijdens installaties, inspecties en meer. Direct na het versturen van het formulier ontvang je een professioneel rapport in real-time. Daarnaast biedt MoreApp het volgende:

  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Online en offline beschikbaar
  • Integratiemogelijkheden met jouw andere tools
  • Veilige data opslag dankzij ISO 27001 certificatie

Wil jij ook met gebruiksvriendelijke formulieren werken net als Gemeente Gooise Meren? Ga voor een digitale transformatie en kies ook voor een duurzame toekomst! Probeer MoreApp gratis uit tijdens de proefperiode.

Ga vandaag nog digitaal!

Wij planten bomen voor iedere MoreApp klant! Lees Meer

© MoreApp | Security | Privacy