Belisol Optimaliseert Opleveringsrapporten met MoreApp

Belisol Optimaliseert Opleveringsrapporten met MoreApp

Belisol, een gerenommeerd Belgisch familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, is een toonaangevende speler in de kozijnen branche. Met 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk, voorziet Belisol dagelijks 150 huishoudens van ramen, kozijnen en deuren. Belisol Eindhoven, een franchise onderneming van Belisol, is een van de grootste vestigingen in Nederland. Ontdek in deze case study hoe MoreApp hen helpt bij het ondersteunen van hun bedrijfsvoering met digitale opleverformulieren.

Tot voor kort was het verwerkingsproces van opleveringsrapporten bij Belisol Eindhoven tijdrovend en inefficiënt. Handmatige gegevensinvoer in Excel en het verwerken van papieren formulieren namen veel tijd in beslag. Hoewel de overgang naar digitaal werken nog in de beginfase zit, zijn de eerste resultaten veelbelovend. Zo zijn werkprocessen gemakkelijker te overzien en besparen werknemers tijd op administratieve taken. Belisol gelooft sterk in deze toekomstgerichte aanpak. Wij spraken met Niels van de Gevel, Financial Controller bij Belisol Eindhoven, om erachter te komen hoe en waarom zij MoreApp inzetten binnen hun bedrijf.

Van Handmatige naar Geautomatiseerde Processen

De implementatie van MoreApp heeft de werkzaamheden bij Belisol aanzienlijk vereenvoudigd en versneld. Waar voorheen handmatige invoer in Excel plaatsvond, verloopt dit nu vlot en efficiënt via de App van MoreApp. In het MoreApp Platform worden formulieren gemakkelijk aangepast met de innovatieve Form Builder. Zo worden processen steeds verder geoptimaliseerd en medewerkers beter ondersteund in hun werkzaamheden. Dit resulteert niet alleen in tijdswinst, maar biedt tevens een gestructureerde en gecentraliseerde gegevensopslag. Een belangrijk formulier voor Belisol is die voor de opleveringen, waarop monteurs aangeven wat er precies bij de klant geplaatst is of welke service er is verleend. Het formulier is praktisch ingericht dankzij het ruime aanbod aan widgets in de Form Builder van MoreApp. Naast de functionaliteiten die MoreApp nu al aanbiedt, vindt Niels het fijn dat deze constant worden verbeterd en aangevuld.

“MoreApp is altijd vernieuwend. Er komen steeds meer functionaliteiten bij. Ik waardeer het dat er ruimte is voor feedback, daardoor krijg ik het gevoel dat ik met het bedrijf meegroei.”

Niels van de Gevel

Financial Controller

MoreApp Integratie met Monday voor Efficiënte Workflows

Integreer MoreApp met monday.com

Belisol heeft een integratie gemaakt tussen MoreApp en monday.com om de werkprocessen nog verder te optimaliseren. Monday.com is, net als MoreApp, een cloudgebaseerd platform. Zij bieden een breed assortiment aan functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om op eenvoudige werkwijze workflows te maken, zoals voor opleverbonnen, en verschillende tools aan elkaar te koppelen. Dit kan worden gedaan zonder enige codeerervaring. Belisol is blij met de keuze voor MoreApp, omdat de inzet van digitale formulieren de workflows aanzienlijk verbetert. Met automatiseringstools zoals Zapier, Make en Webhooks heb je toegang tot 5000+ integratiemogelijkheden. Je kunt ook gebruik maken van onze API. Door integraties te kiezen die bij jou passen, creëer je de meest krachtige workflows.

“Jullie zijn super goed in wat jullie doen. Voor ons bedrijf de perfecte aanvulling op monday.com. Blijf vooral bij jullie zelf en het mooie product wat jullie aanbieden, daar ligt jullie kracht.”

Niels van de Gevel

Financial Controller

Welke voordelen levert MoreApp Belisol nog meer op?

  • Meer efficiënte opleveringen
  • Geavanceerde workflows
  • Een uniforme verwerking van gegevens
  • Alle data op één plek

Wil jij ook professioneler en efficiënter werken, net als Belisol en jouw opleveringsformulieren digitaliseren? Probeer MoreApp uit tijdens de gratis proefperiode!

Ga vandaag nog digitaal!

Wij planten bomen voor iedere MoreApp klant! Lees Meer

© MoreApp | Security | Privacy