EasyDigital Digitale Oplossing voor Veldwerkzaamheden

Digitale Oplossingen voor Veldwerkzaamheden

EasyDigital, één van MoreApp’s technical partners, maakt gebruik van digitale formulieren voor veldwerk oplossingen. Het vastleggen van data in het veld, snel en zonder fouten, is één van de vele voordelen van het werken met MoreApp. Wil jij meer leren over de voordelen van digitale formulieren? Ontdek hoe de klanten van EasyDigital profiteren van de integratie met MoreApp.

"Wij voorzien klanten van een professioneel en digitaal rapport, inclusief gepersonaliseerde dashboards. MoreApp is een geweldige tool voor het vastleggen en integreren van data."

Harold Daza

EasyDigital Oprichter

De Kracht van Workflows

EasyDigital's klanten vinden het nuttig om hun eigen workflows te maken. Zo stelt Harold: "Digitale formulieren worden toegepast in alle fases van het productieproces. Dankzij de workflows worden er automatisch taken aangemaakt en uitgevoerd.”

I&S Ventec heeft deze workflows geautomatiseerd. Zij gebruiken digitale formulieren om vooraf bepaalde delen van het formulier in te vullen, waarna ze automatisch taken sturen naar de veldwerkers. Het proces omvat verschillende fases zoals de productie, evaluatie en definitieve oplevering. Harold vertelt: “Sommige fases moeten worden gecontroleerd. Daarom sturen we taken met instructies naar de verantwoordelijke gebruikers in kwestie.” Zo weet elke medewerker precies wat er van hen verwacht wordt wanneer een taak uitgevoerd moet worden.

"Met MoreApp hebben we de controle over het gehele proces. Men kan de voortgang online bewaken, defecten analyseren en aanpassingen voorleggen.”

Harold Daza

EasyDigital Oprichter

Bespaar Tijd en Optimaliseer Processen

De klanten van EasyDigital besparen veel tijd dankzij de digitale formulieren van MoreApp. Jorge: “Momenteel bestaat het productieproces van onze klanten uit negentig checklists per dag. Deze formulieren bestaan uit 150 foto’s in totaal.” Voorheen moest deze informatie handmatig worden gearchiveerd. Dit kost veel tijd en papier. Jorge: “Met MoreApp zijn die werkuren gereduceerd naar nul. Alle rapporten worden automatisch geïntegreerd met het managementsysteem van onze klant.”

MoreApp’s Toegevoegde Waarde voor Veldwerkers

Voor EasyDigital zijn veiligheid en databeheer de meest belangrijke aspecten waarom zij kiezen voor MoreApp. Harold: "De toegevoegde waarde van de app is data op een veilige manier te verzamelen. MoreApp’s ISO 27001 certificaat is daarbij doorslaggevend geweest."

De formulieren van EasyDigital’s klanten zijn eenvoudig te optimaliseren door de gebruiksvriendelijkheid van het Platform. Van de vele widgets die je kunt kiezen in de Form Builder, wordt de Radio-widget het meest gebruikt. Door regels toe te voegen, kun je selecteren welke velden wel en niet in je formulier verschijnen. Dit maakt het gebruik van MoreApp voor de veldwerkers erg prettig, omdat enkel de voor hen relevante velden worden getoond.

"Naast de fantastische features van de App, waarderen we ook de support die MoreApp biedt. We krijgen altijd direct antwoord als we hulp nodig hebben.”

Jorge Vergara

IT Consultant

Wil jij net zoals EasyDigital ook digitale formulieren implementeren in jouw dagelijkse veldwerkzaamheden? Probeer MoreApp gratis met onze proefperiode!

Ga vandaag nog digitaal!

Wij planten bomen voor iedere MoreApp klant! Lees Meer

© MoreApp | Security | Privacy